• supacoustic acoustic lining panels

  • supaline solid wall wall and ceiling panels
  • supaslat slatted panels and light weight beams
  • supatile ceiling tiles

Charles Sturt University E20, Bathurst NSW

SUPACOUSTIC CUSTOM panels suspended at different sloping angles form a sweeping feature on the length of the ceiling in the entry lounge and reception in this university medical clinic building. The panels are set in returns with beveled edges and concealed fixings have been used. The panels also effectively address noise reverberation. Costs were kept within budget by using a durable finish of SUPAFINISH Hoop Pine on a fire retardant MDF substrate.

Project: Charles Sturt University Community Engagement & Wellness Precinct reception and lounge.

Address: Building E20, Charles Sturt University, Bathurst Campus, Panorama Ave, Bathurst, NSW

Products/Finishes: SUPACOUSTIC CUSTOM in SUPAFINISH Hoop Pine on FR FDF substrate.

Architect: Brewster hjorth Architects

Interior Design: Axiom Projects

Builder: Joss Constructions

For more information visit the SUPACOUSTIC CUSTOM page...

For more information visit the SUPAFINISH page...

www.vistaprintdeals.com how much premiere pro cs6 how much premiere pro cs6